Majura Avenue Ainslie

Once a small, dark, ex-government house, Vision transformed this duplex into a light-filled family home with ample living space. By removing internal walls, extending the lounge and adding decks front and back, a comfortable and modern home was created.

The kitchen was renovated with caesar-stone bench tops, Miele appliances and glass splash backs and the bathroom was redesigned and adding a stylish glass shower screen and matching wall and floor tiles.

A large brick garage was built in place of the old asbestos shed, providing extensive roof storage space and the adjoining study delivered a comfortable retreat from the main house.
The green credentials of this renovated home were boosted with the addition of 2 x 5000 L water tanks, a 5.6kW photo voltaic system, instantaneous gas hot water system, double glazing, floor, wall and ceiling insulation, achieving a 6-star energy rating.